Καθορίζει τις απαιτήσεις για την ενσωμάτωση των στοιχείων των Καλών Παραγωγικών Πρακτικών (GMP) και της Ανάλυσης Κινδύνου και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων χρησιμοποιείται από όλους τους οργανισμούς στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, από τη γεωργία μέχρι την υπηρεσία τροφίμων, την παραγωγή, τη μεταφορά και αποθήκευση, καθώς και την συσκευασία για λιανική πώληση, και εξαπλώνεται παγκοσμίως.
Το ISO 22000:2005 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει αναπτυχθεί ως πρότυπο που πρέπει να εφαρμόζεται στο παγκόσμιο εμπόριο τροφίμων, καθορίζοντας τη διαχείριση των διαδικασιών που σχετίζονται με την ανάλυση κινδύνου και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου για την ασφαλή και υγιή παραγωγή τροφίμων σε οργανισμούς που παράγουν προϊόντα/υπηρεσίες στον τομέα των τροφίμων. Το ISO 22000:2005 είναι ένα νέο πρότυπο που έχει ρυθμιστεί με σκοπό την εξασφάλιση της ασφαλούς προμήθειας τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο.
1. Ημέρα Αναχώρηση από την Τσανάκαλε στις 00:00
Αναχώρηση από την Έδραμιτ στις 02:00
2. Ημέρα ΣΕΛΤΣΟΥΚ > ΣΙΡΙΝΤΣΕ > ΜΕΡΥΕΜ ΑΝΑ > ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ > ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ
3. Ημέρα ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ > ΓΚΟΚΟΒΑ > ΜΑΡΜΑΡΙΣ
4. Ημέρα ΜΑΡΜΑΡΙΣ > ΔΑΛΥΑΝ > ΦΕΤΙΓΙΕ
5. Ημέρα ΦΕΤΙΓΙΕ > ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ
6. Ημέρα ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ > ΜΠΟΥΛΝΤΑΝ > ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ
Πολλοί από τους ελέγχους και τις εξετάσεις που πραγματοποιούνται από οργανισμούς δοκιμών, οι οποίοι πρέπει να διεξάγονται κάθε χρόνο, έχουν μεγάλη σημασία. Οι μηχανικοί, οι υψηλοί τεχνικοί, οι τεχνικοί ή απλά οι ειδικοί που εργάζονται σε αυτούς τους οργανισμούς έχουν αποκτήσει εμπειρία και εκπαίδευση στον τομέα τους και εργάζονται για να προσθέσουν αξία στις διαδικασίες παραγωγής των επιχειρήσεων και να βοηθήσουν αυτές τις επιχειρήσεις να είναι επιτυχείς στις παγκόσμιες αγορές, από τις επιθεωρήσεις και την εποπτεία μέχρι τις μετρήσεις, τις δοκιμές, τις αναλύσεις και τις αξιολογήσεις, και μερικοί από αυτούς ασχολούνται ακόμη και με τον ποιοτικό έλεγχο και τις διαδικασίες πιστοποίησης.
Στα σπίτια, τα ξενοδοχεία και τους χώρους εργασίας χρησιμοποιούνται πολλές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Χρησιμοποιούνται πολλές μηχανές και εξοπλισμός, είτε με κινητήρα είτε χωρίς. Χρησιμοποιούνται επίσης υφάσματα σε μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα για ρούχα, έπιπλα ή αξεσουάρ. Στην καθημερινή ζωή καταναλώνονται ποικιλία τροφίμων για διατροφή.
Η υδροκινόνη παράγεται ως αναστολέας, αντιοξειδωτικό και ενδιάμεσο στη σύνθεση χρωστικών, καυσίμων κινητήρων και ελαίων; στη φωτογραφική επεξεργασία; και φυσικά σε ορισμένα φυτικά είδη. Η υδροκινόνη είναι ένα παράγωγο φαινόλης με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορεί να προκαλέσει τοξικότητα σε αρκετά όργανα, κυρίως στους νεφρούς. Χρησιμοποιείται ως τοπική θεραπεία για την υπερμελάγχρωση του δέρματος και σε διάφορα καλλυντικά προϊόντα, μεταβολίζεται κυρίως σε γλουταθειονικά σύμπλοκα και σχηματίζει μεταλλαξιογόνες προσθήκες DNA σε in-vitro συστήματα. (NCI04)
Το πιστοποιητικό ODY 2 είναι το πιστοποιητικό που χορηγείται σε μεσαία στελέχη που θα ασχοληθούν με τη μεταφορά επιβατών εντός της χώρας. Οι φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή οι εταιρείες που κατέχουν πιστοποιητικά D1 και D2 υποχρεούνται να απασχολούν τουλάχιστον 1 (ένα) άτομο με πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας ODY 2. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιβάλλεται ποινή 5 (πέντε) προειδοποιήσεων σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου περί οδικών μεταφορών.
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Tuzla Denge προσφέρει αδιάλειπτη υπηρεσία στους τομείς πιστοποίησης ODY, εκπαίδευσης ODY και μαθημάτων ODY στις περιοχές της Κωνσταντινούπολης, Καρτάλ, Πεντίκ, Μαλτέπε, Νταρίτσα, Σουλτάνμπεϊλι, Καϊναρτσά, Γκέμπζε, Τούζλα και Ιτσίμελερ, εξασφαλίζοντας ότι οι εκπαιδεύσεις σας γίνονται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές ODY.
Με ποσοστό επιτυχίας 100% στο πιστοποιητικό ODY 2, σας παρέχουμε την πιο σωστή εκπαίδευση για το πιστοποιητικό ODY που θα αποκτήσετε. Ακούγουμε πάντα τις ανάγκες των υποψηφίων μας και διαμορφώνουμε τις μεθόδους εκπαίδευσής μας σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις κατευθύνσεις τους.